As simple as WordPIN is, there are always some questions

Can I also use WordPIN for codes longer than 4 numbers?

Yes! The longer the secret word you use, the longer the codes can be. Use for example as secret word GENIUS. Now you can make accounts for codes up to 6 numbers long. If you make an account for 4 numbers, use only the first 4 letters of your secret word. See also the video about this subject.

Waarom is WordPIN 100% veilig?

Hoe mooi zou het zijn als je je huis kunt beveiligen met een slot die alleen te openen is door met je ogen naar een bepaalde lettercombinatie te kijken. Dus geen sleutel, maar openen met je ogen. WordPIN werkt ongeveer op deze manier. De gezochte codes zijn alleen te achterhalen door naar een bepaalde lettercombinatie te kijken. Weet je de lettercombinatie niet, dan is het onmogelijk een code te achterhalen. Houd deze lettercombinatie dus goed geheim!

Heb ik een internetverbinding nodig voor WordPIN?

WordPIN heeft geen internetverbinding nodig en draait volledig zelfstandig op uw mobiele telefoon. De codes worden dan ook alleen (versleuteld) op uw telefoon bewaard. Houd dus altijd een kopie van de codes op een veilige plaats achter de hand voor het geval u uw telefoon verliest.

Ik ben mijn telefoon kwijt! Wat nu?

Geen paniek! Uw codes zijn veilig! Zonder het geheime woord kan niemand de codes in WordPIN achterhalen. De vinder ziet alleen maar nutteloze informatie. Aangezien WordPIN de gegevens nergens extern opslaat is het wel belangrijk dat u de codes ook elders op een veilige plaats bewaart.

Moet ik de code in de juiste volgorde invoeren?

Bij de aanmaak van een nieuw account mag u de bijhorende code in iedere gewenste volgorde invoeren. U mag zoveel wijzigen als u wilt, als uiteindelijk de juiste code maar achter het geheime woord staat.

Waarin verschilt WordPIN met kluisapplicaties?

Er zijn in de appstores verschillende kluisapplicaties te vinden waar men allerlei informatie in kan opslaan en die allemaal volgens hetzelfde principe werken. Om bij deze gegevens te komen dient de gebruiker een cijfercombinatie in te voeren die dus ook bekend is bij de applicatie. De ‘kluis’ opent zich en alle gegevens zijn vervolgens zichtbaar. In theorie zou iemand op goed geluk de kluis kunnen openen. Bij WordPIN is dit onmogelijk. WordPIN kent uw geheime lettercombinatie niet eens! Op goed geluk bestaat niet bij WordPIN.

Kan ik achteraf de code wijzigen?

U kunt altijd een eerder ingevoerde code wijzigen. Klik in het accountscherm op het gewenste account en daarna rechtsboven op Wijzig(Change). Na het wijzigen klik op Klaar(Ready)

Kan ik volgorde van accounts wijzigen?

Klik in het accountscherm op Bewerk(Edit). Klik op de streepjes achter een account en sleep deze naar de gewenste positie.

Wat is een account in WordPIN?

In WordPIN noemen wij een nieuwe invoer een account. Een verzamelnaam voor de diverse toepassingen waarvoor u WordPIN kunt gebruiken.

What means in settings: Notify before changing?

U krijgt een waarschuwing dat u iets gaat wijzigen als u op Wijzig(Change) klikt.

What means in settings: Notify after changing?

U krijgt een waarschuwing dat u iets heeft gewijzigd als u op Klaar(Ready) klikt.

Still need help? Send us a note!

For any other questions, please write to us at info@wordpin.eu